piatok 15. júla 2016

Tvarohová štrúdla z lístkového cesta

Rýchla tvarohová štrúdľa z lístkového cesta - veľmi rýchlo hotové, hlavne ak použijete kupované, už vyvaľkané lístkové cesto. Hľadáte recepty na prípravu tvarohovej štrúdle? Fantastická dobrota z lístkového cesta. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI . Rozmrazené lístkové cesto vyvaľkáme na stredne hrubý pás a posypeme ho.


Zmesou potrieme vyvaľkaný plát cesta a opatrne zvinieme.

Lístkové cesto vyvaľkáme. Cesto potrieme olejom a posypeme PL strúhankou, . Tento recept na výbornú domácu tvarohovú štrúdľu je veľmi jednoduchý. Do stredu cesta rozložíme tvarohovú zmes.


Okraje cesta potrieme vodou, preložíme a pevne pritlačíme. Recept na tvarohovú štrúdlu. Potom nanesieme pripravenú plnku a zvinieme do závinu. Z 5g cesta vám vzniknú dva záviny.


Rozložíme si lístkové cesto.

Vynikajúci recept Adriany Polákovej na tvarohovú štrúdľu nájdete v Lidl Cukrárni na stránke. Jablkovo- tvarohová štrúdľa. Dnes je vážne veľmi škaredý upršaný deň a preto som si ho skrášlila aspoň rýchlou jablkovo-tvarohovou štrúdlou.


Cesto nesmie byť rozvaľkané na hrubo, ale ani nie na veľmi tenko. PL mlieka, PL Zlatého klasu, 5g marhúľ, vajcia,cukor podľa chuti, vanilkový cukor, olej na potretie cesta. Jednoduchý jemný koláčik, jablkovú a tvarohovú štrúdlu. Potrebujeme: lístkové cesto môže byť aj mrazené, - väčších jabĺk, polohrubá múka,.


Ak si chceme z jedného cesta pripraviť jablkový aj tvarohový koláčik, . Postup pre lístkové cesto : Najprv si roztopíme maslo, aby nám vychladlo. Tradičná tvarohová štrúdľa ozvláštnená brusnicami a čerstvým hroznom vás prekvapí svojou. Nie vždy máme chuť vaľkať lístkové cesto a už málokedy máme chuť robiť originálne ťahané cesto. Plát lístkového cesta rozložíme na jemne pomúčenú dosku.


Hruškovo tvarohová štrúdľa. Naložíme na jednu polovicu lístkového cesta , druhú polovicu navlhčíme mokrou rukou a zrolujeme do rolády. Určite každa viete spravit pečivo z kysnuteho cesta ,ale chcela by som sa s vami.


MestoFrench LoafCzech RecipesSlovak RecipesCiabattaChalla BreadEastern . NA VRSTVE LÍSTKOVÉHO CESTA VANILKOVÝ PUDING, ŠĽAHAČKA A. TVAROHOVÁ ŠTRÚDLA Z LÍSTKOVÉHO CESTA S HROZIENKAMI A. Na listy cesta rozhádžeme , ale iba do polovičky cesta tvarohovú zmes so špenátom a zavinieme.

Tvarohovo - špenátová štrúdľa - Zeljanica Výborná. Rýchly tvarohový lístkový závin s ovocím. Jemná štrúdľa plnená vynikajúcim tvarohom vám zaručene bude chutiť.


Teraz si cesto potrieme maslom a nanesieme naň tvarohovú plnku. Klasická tvarohová štrúdľa z lístkového cesta s hrozienkami a kúskami jabĺk. Rozmer: 9x5cm Hmotnosť: 100g Trvanlivosť: 72hod Minimálny odber 8ks.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.