streda 27. júla 2016

Krstové košielky

Sme internetový obchodný dom darčekov ABENYS s. Ceníme si Váš čas a sme tu preto, aby sme Vám uľahčili nákup v téme . Zobraziť v plnej veľkosti. Cena: Cena na zavolanie vrátane DPH. Rozmer, Dostupnosť, Katalógové číslo, Cena.


Krstová košieľka Krížik v Srdiečku. Najkrajšia košieľka na krst sa dá objednať jednoduchým spôsobom. Ponúkame vyšitie mena a dátumov na krst. Popis: Zloženie:1 bavlna. Ako objednať krstovú košieľku?


Výšivka podľa Vášho zadania. Objednáte jednoduchým spôsobom cez náš eshop. Namalujem košielku podla vašho želania čiste košielky mam,netreba kupovat.


Krstná košieľka s motívom bielych kvetiniek. Personalizované krstné sviece a krstové košieľky. Originálne sviečky s menom a dátumom.


Veľkosť je univerzálna - väčšinou sa neoblieka, iba priloží na . Dodá: darčeky- bambi Doprava od €. Sviatosť krstu (Keresztség) krstové košielky krstová košieľka. KRSTOVÉ KOŠIEĽKY -cena 1€, materiál satén, rôzne farebné kombinácie. Kočíky retro,kočíky prútené, postieľky,detský nábytok, krstové oblečenie, torty z uterákov a plienok,Junama.


Bavlnená košieľka s madeirovým volánikom. Krásna nápaditá košieľka na krst a spoločenské využitie,ktorá urobí z malého človiečika chlapa. Súčasťou je prišitá vestička z madeiry olemovaná saténom a . Kočík, kočíky a autosedačky Gaji krstová košieľka modré srdce č. Zloženie: 1 bavlna Veľkosť: 5Pri objednávke prosím uveďte veľkosť do poznámky.


Košielka na krst so vzorom holub. Vyšívanie košieľok na krst – rýchlo a jednoducho. V ponuke je vzorov ladených do biela, modra alebo do ružova pre každý zo vzorov.


Krstné košieľky rôznych farieb: ružové, biele, modré.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.