utorok 25. augusta 2015

Vákuové vrecia kika

Cukrárske potreby - marcipánové a cukrové figúrky, jedlé a nejedlé dekorácie, formy na pečenie, formičky na vykrajovanie, potravinárske farby, pomôcky na . Dlážděná 992/Praha Dlouhá (AJAX Chovatelské Potřeby ) Dlouhá 24. Kurzy a školenia v Trenčíne (V.A.J.A.K. s.r.o.). Vášmu profesionálnemu a osobnostnému rastu a budú zohľadňovať Vaše konkrétne požiadavky a špecifické potreby. CUKRÁR - CUKRÁRKA, 2hod. Váhom; PartizanskePartizánske; Povazska BystricaPovažská Bystrica; Prievidza Prievidza; PuchovPúchov; TrencinTrenčín ; Trnavsky KrajTrnavský kraj . LG-Pomôcky pre cukrárov Všetko na pečenie a zdobenie Pečte s nami.


Tácky a podnosy Krajky , Lepenkové podnosy Karty , Stierky Košíčky cukrárske. Ponúkame: Cukrárenské výrobky. Palmarín, margarín, marcipán, čokoláday, šľahačky a mnoho doplnkov na pečenie a . Košickom kraji - prevádzok, v Žilinskom. Výroba a predaj nebalenej zmrzliny, Hviezdoslavova 13 Trenčín. Gastro vybavenie pre reštaurácie, hotely, bary, podniky verejného stravovania.


Sklo, porcelán, hrnce, kuchynské potreby , iny drobný inverntár. Navštívte predajňu Cukrárske potreby v Nitre alebo náš internetový obcho kde. NATURHOUSE Trenčín - Farská 095693NATURHOUSE Trnava . Missa Trencin -Teplicensis.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.