utorok 11. augusta 2015

Hadica na vodu do pracky

Príslušenstvo k práčkam a umývačkám na DATART. Tie najlepšie príslušenstvo k práčkam a umývačkám nakupujte online u odborníkov a využite naše. Pre prívod vody do pračky , alebo umývačky. Bezpečnostná hadica pračková prívodná 5m s mechanickým aquastopom INIVERZÁLNE koncovky Vhodná a. ELECTROLUX Bezpečnostná prívodná hadica m E2WIS150A2.


Odvápňovač – 1l, univerzálne použitie, pri výskyte tvrdej vody.

C pri tlaku barov - dĺžka . Hadice s aquastopem Vám zajistí při změně tlaku a prasknutí hadice okamžité zastavení vody přímo u kohoutku. Hadica je na koncoch opatrená gumenými . Zajišťuje vnější ochranu pračky. Montážna súprava vypúšťacej hadice práčky. Ohnutá hadica pre prívod vody. Ide o čiernu gumenú spojovaciu hadicu pre vašu práčku.


Internetový obchod Práčky Umývačky Sušičky Hadice prítokové odtokové.

Prívodová hadica značky Wpro TAF 2s dĺžkou m je vybavená aqua stopom. Pripojenie prívodovej hadice. Spojovací mezikus pračka - sušička.


Zdarvim, prestahovali sme sa a potrebujem napojit pracku , avsak ak ju. PRAČKOVÁ HADICE zařazen v Hadice pro vodu a kapaliny. Ostatní m hadice napouštěcí, tlaková, vstup vody pračka , myčka - šroubení rovné - úhlové, vč. Prívodná hadica so systémom AquaStop má v závislosti od.


Hadice pro přívod a odvod vody musejí být řádně upevněny a zůstat bez poškození. Skôr než začnete s pripájaním práčky k prívodu a odtoku vody a k. Pre výmenou vyčistite sitká, ktoré sú . Pračky této nové řady jsou navrženy tak, aby vám ulehčily život:. Pro správné fungování pračky je potřebné, aby. Povieme vám v dnešnej vedenia, čo môže byť problém v prípade, že práčka už čerpadiel a ako ju opraviť.


Starostlivosť o dvierka a bubon. Kontrola prítokovej hadice na vodu. Vaše pračka je vysoce úsporná, jak ve spotřebě elektřiny, tak vody i pracích.


Kup Koleno hadice přívodu vody prímo od Zanussi.

Jedná se o černý gumový spojovací díl pro Vaši pračku. Pred inštaláciou si pozorne prečítajte tieto pokyny. Opätovné použitie starých hadíc môže spôsobiť únik vody a následné majetkové.


Práčka vypúšťa vodu pred každým cyklom žmýkania: k tomu môže dôjsť, keď sa upchá vypúšťacie čerpadlo alebo hadica. Skontrolujte, či filter čerpadla alebo . Napouštěcí hadice by měla být součástí pračky. Jeden konec se přišroubuje na zadní stranu spotřebiče, druhý k přívodu vody. Aquastop se stará o vnější ochranu pračky nebo myčky.


Brání tomu, aby v případě jakékoli poruchy unikala voda z přívodní hadice ven.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.