streda 12. augusta 2015

Kremičitý piesok na trávnik

Prosím vás, akým spôsobom a do akej hrúbky alebo množstva je najlepšie doplniť kremičitý piesok do trávnika , ktorý ma päť rokov. Dobry den, chcel by som sa opytat odkial beriete kremicity piesok na pieskovanie travnikov. Zoradiť podľa: Názov Cena Dátum pridania. Sušený kremičitý piesok. Na trávnikoch , ktoré sú založené na pôdach bohatších na piesok, sa osvedčil top dressing.


Piesok: kvalitný kremičitý piesok , frakcia - mm.

Zapracovanie piesku po aerifikácii trávnika , pieskovanie trávnika , zber odpadu po aerifikácii trávnika. Zobraziť jediný výsledok. EXPERT - Trávny piesok je určený pre trávnaté plochy, ktoré sú vystavené opakovanému zaťaženiu, ktoré časom spôsobí značné problémy s povrchovým . Ideálne je, ak počas slnečného počasia trávnik dvakrát dôkladne.


Používa sa ostrý kremičitý piesok zrnitosti - 2mm asi 5-litrov na m2. Na vyžiadanie Vám môžeme vypracovať plán údržby Vašeho trávnika. Charakteristika: Kvalitný sušený kremičitý piesok je vyrábaný podľa najpokročilejšej.


Ornica sa utužiť dá, piesok však nie. Tráva potrebuje k životu živiny, vodu a slnko.

Nepotrebuje k životu ornicu a íl. Preto trávnik zakladajte . Urýchľuje sa rozklad organickej hmoty a trávnik lepšie regeneruje. Najvhodnejší piesok do trávnikov je kremičitý. Jeho frakcia je až mm. Princíp procesu spočíva v tom, že na povrch existujúceho trávnika.


Použitý materiál najčastejšie je zmes jemného piesku , stredne hrubej zeminy a rašeliny. Expert Sand kg - trávny kremičitý piesok , ktorý je určený pre trávnaté plochy,. Piesok sa používa na jar alebo na jeseň pri výsadbe trávnika alebo aj pre . Piesok ako inertný materiál napomáha prevzdušneniu vrchnej vrstvy trávnika a tým vytvára podmienky k prirodzenému rozkladu novo vznikajúcej trávnej plsti.


Tam kde je trávnik starší sa raz do roka piesok do neho dopĺňa. Zapieskovanie je dobré urobiť po aerifikácii. Nepoužívajte však hocijaký piesok , ale kremičitý , . Pri kompletnom servise trávnika - vertikutácia, aerifikácia, pieskovanie, . Neustále jazdenie strojmi povrch zhutňuje, preto potrebuje trávnik prevzdušniť.


Po doseve sa rozmetá kremičitý piesok a robí sa lokálna systematická závlaha, . Záhradník vyrovnáva budúcu plochu trávnika záhradným valcom pred. Nami dodávaný piesok je praný a sušený, bez obsahu ílovitých častí.

Pre Váš trávnik máme najvhodnejší piesok zrnitosti – mm. Vertikutácia alebo prerezávanie drnovej časti trávnika. Piesok vhodný na pieskovanie je ostrý kremičitý piesok frakcie 25-00mm s obsahom Ca menším. Ako materiál sa používa kremičitý piesok priemeru mm.


Silné a menej časté pieskovanie sa najlepšie aplikuje na trávniky ,. Umelý trávnik vám nebude na zemi držať silou vôle.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.