streda 28. mája 2014

Vešiak stojanový

Moderný vešiak ANGISTRI v elegantnej bielej. Jeho háčikov poskytuje dostatok priestoru pre kabáty a bundy. Vešiaky na nohavice, košele, šaty. Vyrobené z plastu, kovu alebo dreva.


Stojanový vešiak Vegas 224. Stuktura je z lakované oceli.

Pozostáva zo 6ks vešiakov na kabáty, 6ks vešiakov na doplnky. Jako doplněk lze zakoupit stojan na deštníky. Celokovový stojanový vešiak s otočnou hlavou. Prinášame vám riešenie v podobe pojazdného vešiaka SOREN v neutrálnej čiernej farbe.


Výška 187cm, priemer 45cm, priemer podstavca 38cm. Dizajnovo veľmi zaujímavý vešiak vhodný do predsiene alebo na zariadenie kancelárie či pracovne. Drevený stojanový 6-ramenný vešiak. Originálny interiérový doplnokJednoduchý, funkčný dizajnPovrchová úprava lakĽahká, stabilná konštrukciaDodávané v .

Informácie o výrobku, ilustračné foto! Farebné prevedenie, viď. Pridať do obľúbených produktov Pridať do porovnania Poslať priateľovi Tlačiť. Mohou stát samy, viset na zdi nebo být součástí lavice.


APELLE TREE stojanový vešiak MIDJ - biely . Súčasťou balení je kovových ramienok s dreveným ukončením. This Pin was discovered by Iveta Vetráková. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Odporúčame: Zľavy až do výšky - zlavy. Ponúkame stojanový vešiak s rôznym počtom ramien a háčikov.


Nákup nových, nepoužívaných vešiakov vrátane balenia, dopravy, vyloženia na konkrétne . Odpadkový kôš na triedený odpad. Nádoba na rastlinný odpad. Je k dispozícii v dvoch verziách: klasický stojanový vešiak či vešiak na stenu s rozmermi šírky či cm.


Hanger je vybavený mobilnými háčikmi na šaty, ktoré. Designové, moderné a efekné vešiaky z vlastnej tvorby. Predmetom zákazky je obstaranie požadovaného kovového nábytku: - Chemická skriňa s komínom. St6 stoLičky, k6š, vešiak stojanový i 0.

TYPOVÉ VÝSTAVNÉ EXPOZÍCIE EXTERIÉR. Do wishlistu Nové hodnotenie Porovnať. Rýchly preklad slova vešiak do češtiny, výslovnosť, tvary a príklady použitia.


Dizajnový stojanový vešiak Godot - vhodné pre vnútorné i vonkajšie použitie - materiál: polyetylén - základné farby: biela, tortora - farby koncoviek: biela, bordo,. Rychlý překlad slova vešiak do češtiny, výslovnost, tvary a příklady užití. Slovensko-český slovník zdarma. Máte veľkú predsieň a premýšľate o originálnom doplnku?


V naše e-shopu si môžete vybrať z . NAJLEPŠÍ VÝBER AUTODIELOV A AUTOPRISLUŠENSTVA NA INTERNETE. Regál kovový -univerzálny skrutkovaný . Tvar vešiaka spolu s farbou dodá Vašemu interiéru originálny výraz. E-shop na predaj širokospektrálneho sortimentu z oblasti kancelárske potreby, technologické výrobky, nábytok, prevádzka a údržba.


ZIP v správnej farbe prvý dojem z vášho interiéru isto vylepší. Kombináciou rôznych materiálov sa dosiahla odľahčená a pritom .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.