štvrtok 29. mája 2014

Jersey plachta 180x200

JERSEY PLACHTY sú vyrobené zo 1 bavlny s gramážou 1- 1gramov. Bavlnenú jersey plachtu si zamilujete vďaka jej jemnosti a priedušnosti materiálu. Home jersey plachta sivá 180x200. NAPÍNACIE PRESTIERADLÁ na gumičku, ktoré sú u zákazníkov obľúbené vďaka jemnému materiálu.


Obliečky na periny a vankúše, paplóny - oblieckypaplony. JE0Rozmer: 180x2cm. Plachta posteľná zelená kiwi jersey EMI. Táto jemná posteľná bielizeň je vyrobená z bavlny, je veľmi ľahká a priedušná. Vyberte si z niekoľkých možných farebných variantov.


Pre pohodlné manipulovanie je vyrobená s navlečenou gumou. Ich výhodou je veľmi dobrá savosť . Materiálové zloženie a spôsob. Jersey plachta 180x2za 24​ EUR. Elegantné a vysoko kvalitné napínacie prestieradlá ponúkame v širokej škále farieb a rozmerov.


Nakupujte online alebo v jednej z našich predajní. Napínacia plachta jersey na matrac 180x2, prijemná na dotyk. Polášek jersey plachta 180x2cm. Neštandardné rozmery na. Súčasťou plachty je napínacia gumička, ktorá sa ľahko . Nepremokavá napínacia posteľná plachta.


Jedna strana z príjemného jersey materiálu v zložení bavlny a polyesteru. Druhá strana je 1 polyure. Farby, ktoré rozžiaria, kvalita, ktorá uchváti. Prehliadnite si ich na DobryTextil. Elastické vlákno Lycra zlepšuje životný štýl a posúva textíliu do novej úrovne, ktorá nám ponúka vyšší pocit pohodlia.


Zoradiť abecedne, Zoradiť podľa. Není třeba ho žehlit, jelikož ho. Posteľné napínacie plachty jersey zo 1 bavlny. Matějovský plachta jersey pieskové 180x2cm.


Jedná sa o hladkú pleteninu, vyrobenú z prvotriednych 1 bavlnených priadzí. Kvalitné jersey plachta. Guma u napínacích prestieradiel je navlečená do tunelu, čo pri. Emozzione jersey biela napínacia plachta 180x200. Nejedná sa len o ochranu vrchnej časti . Oblečte posteľ do veselých farieb: batikované plachty zo 1 bavlny.


Napínacie plachta jersey s gumičkou všítou voľne do tunela.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.