piatok 30. mája 2014

Svadobne pohare cena

Cena za pár, meno a dátum Vám vyrobíme zdarma. Ponúkane Vám kvalitne originálne svadobné poháre Swarovski elements a taktiez. Svadobné Poháre Diana - Gravír Zdarma empty.


Inzeráty svadobne pohare. Bezplatná inzercia, svadobne pohare predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Poháre pre nevestu a ženícha sú spomienkou na výnimočný deň.


Každú objednávku riešime samostatne, takže si pohár môžete prispôsobiť vašim. Gradim, v ktorom najdete svadobné poháre , čaše,. Ponúkam vám svadobné poháre za najlepšiu cenu.


Gravírovanie lavičky aj štamprlíkov je možné. Vrátane DPH (všetky ceny sú za jeden pár = ks pohárov). Možno vyryť mená a dátum podľa Vašich požiadaviek. Popis: Swarovski kryštal. Pokial máte záujem o pieskovanie, gravír, uvedte do . Na svadobné poháre s dekoráciou na kalichu je gravír umiestnený na spodnú časť pohára.


Elegantné svadobné poháre s lešteným a matovaným dekorom doplnený kryštálmi SWAROVSKI. Ručne zdobené svadobné poháre spojené saténovou stuhou rovnakej farby ako zdobenie. Ručne dekorované svadobné poháre v kvalite sklo alebo krištáľ. V minulosti boli svadobné poháre typické svojou veľkosťou, farebnosťou a bohato.


Salón EvaMária má pre vás krásne, kvalitné poháre aj s gravírovaním za super cenu. Originálne zdobené svadobné poháre pre najkrajší deň v našom živote. Objem 220ml, výška 26cm. Nechajte si na svadobné poháre zo sady Granada vygravírovať čokoľvek podľa ľubovôle.


Celková cena s gravírovaní3€ s DPH.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.