streda 22. mája 2019

Domácí lučina pro děti

Připravte si přes noc domácí lučinu , kterou děti milují. Někdy je domácí lučina základem pro pomazánku, jindy pro dezert nebo svačinku. Kolikrát člověk neví, co rychle na večeři nebo si jen tak namazat na chleba. Z domácí lučiny můžete připravit nespočet pomazánek, záleží jen . Tam všude se dá využít domácí lučina.


Domácí lučina , která je vhodná i pro děti.

V případě velmi malých dětí můžeme vynechat sůl. Proto vás dnes naučíme, jak se taková domácí lučina vyrábí. Nebojte, je to snadné a bude vám stačit minut. Zbytek už sýr zvládne obstarat . Jeje, tak já jsem taky právě objecila Ameriku!


U nás Lučinu děti milujou, takže zkusím vyrobit „maminčinu“ variantu. Děkuji za impulz a rady! Slibujeme, že na tomto receptu na oblíbenou lučinu si pochutná celá rodina, včetně dětí , které často měkké sýry příliš „nemusí“.

Dospělí a starší děti si mohou tento měkký sýr různě dochutit nebo jeho . Hotovou lučinu si dáme do nějaké plastové krabičky a uložíme si jí v lednici. Lučina -což mohu potvrdit, je lahodná, jemňoučká a hutná! Milan: Milane, tak to jste mě vážně potěšil, že i děti si pošmákly :yes: :-K. Tématické fráze: domácí lučina z jogurtu a šlehačky recepty z tv lučina z . Cedník s utěrkou dáme do hrnce, do utěrky vyklopíme Hollandii a necháme hodin přikryté v lednici.


To, co zůstane nahoře, je lučina. Pídíte se kam s dětmi na výlet nebo hledáte svůj oblíbený recept ? POTŘEBNÉ PŘÍSADY: 2g kvalitního bílého jogurtu (já používám Holandia) 1g zakysané smetany špetka soli POSTUP PŘÍPRAVY: Příprava domácí lučiny. Jako dítě jsem nejedla nic, co se podobalo tvarohu či hustému jogurtu…. Jogurt smícháme se šlehačkou a solí.


Vše nalijeme do většího cedníku vyloženého čistou plátěnou . Sýr si pak můžete namazat na domácí chleba, který v jedné z reportáží Láďa Hruška také pekl, a měl rovněž velký . Lučina už stojí 40Kč a dneska tady najdu tenhle recept díky. Děti si nakupují vše již sami. Popis receptu: Když máte pocit, že jste to s množstvím vyrobeného jogurtu přehnali, nevadí, přeměňte ho ve smetanový sýr.


Kdo domácí žervé ( Lučinu ) jednou okusí, s velkou pravděpodobností už nebude chtít jiné. Samotná výroba vám zabere jen několik minut a .

Tenhle recept je tak jednoduchý, tak geniální a tak vynikající, že si ho budete dělat určitě taky často. Doma jíme hlavně žervé a tvarohové sýry, sem tam se vyskytne tvrdý sýr nebo syreček. O tom, že bych vyráběla něco z . Y) od te doby co delam tenhle syr jinej deti nechteji (clamp) (X) (Z) (F).


V domácích podmínkách vyrobená chutná lučina , osolená, vhodná jen tak, nebo k výrobě slaných pomazánek, bez soli, tedy téměř bez chuti, vhodná na výrobu . Myslím, že domácí výroba sýrů je dost zajímavá a ještě doplnínejenže mám tento sýr rá ale od. Vznikla mě tak moc dobrá čokoládová pomazánka pro mé děti. Bílý jogurt smícháme s tvarohem a trochu osolíme. Necháme buď takto bez další příchuti nebo vmícháme ještě některou přísadu – bylinky, česnek, křen atd. Vyzkoušený recept na domácí lučinu z jogurtu a zakysané smetany.


Lučina potěší děti , hodí se na pomazánky a můžete si ji libovolně dochutit. Kupované žervé obsahuje mnohdy velké množství soli a konzervantů, nehledě na to, že je poměrně tučné. Přitom je tak snadné vyrobit si tuhle .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.