streda 20. marca 2019

Pdr metoda

U nás opravujeme karosérie novou metódou PDR – Paintless Dent Repair, čo v preklade znamená oprava preliačin bez lakovania. Ide o novú a šetrnú metódu , . PDR (Paintless Dent Removal nebo Paintless Dent Repair ), Smartfix a. Jaké jsou výhody metody PDR proti klasické metodě lakování? Technologie PDR používá dvě základní metody opravy.

Americká metóda sa nazýva PDR (paintless dent removal) a vo vyspelom automobilovom svete je pre svoje presvedčivé výhody preferovaná a . Najmodernejšia technológia PDR pre vašu bezchybnú karosériu. Metóda PDR umožňuje dokonalú opravu bez zbytočného lakovania aj gitovania. Po dopade väčšinou guľatých krúpov sú postihnuté miesta odstránené rôznymi metódami páčenia a vyťahovania bez toho, aby museli byť . Podívejte se na moderní způsob opravy karosérie bez nutnosti lakování.

Jedná se nejefektivnější metodu opravy. Pro opravy karosérií poškozených krupobitím používáme metodu Paintles Dent Repair ( PDR ). Oprava karosérie bez poškodenia laku technológiou PDR – paintless dent removal, šetrí čas, finančné náklady a zachováva pôvodný lak.

Už rokov je rozšírená v celej západnej európe.
Sme dcérska spoločnosť Dent Away Global, Inc. Drobná poškození automobilu zkrátka někdy ovlivnit nemůžeme.

Popis: Kvalitní sada na opravu autokaroserii metodou PDR bez . Na metodu PDR se specializujeme mnoho let, opravili jsme tisíce . Máte důlky na svém automobilu? Bojíte se, že při jejich opravě dojde k poškození laku? Není čeho se bát, jelikož metoda PDR je šetrná na lak!

Provádí se pomocí speciálního nářadí, kdy se jednotlivé promáčkliny vytlačují, vytahují a vyrovnávají do původního stavu. Nehrozí koroze opravovaných dílů, jelikož nedochází k tepelnému vyrovnání, jak je tomu u běžných karosářských oprav. Metodu PDR lze využít pouze v případě . Panitless Dent Repair ( PDR ), je způsob odstranění drobných poškození karoserie. Metoda PDR se používá při opravách. Pomocí metody PDR lze rychle a jednoduše tyto poškození opravit.

Doktor Důlek – Profesionální opravy důlků bez lakování metodou PDR. Výhody metody PDR - Paintless Dent Repair ? Jednodenní úvodní trénink, minimum pro opraváře důlků metodou PDR bez poškození laku.

V TOMTO OBORU MÁME 5-TI LETOU ZKUŠENOST. Opravy karosérií bez poškození laku metodou P. Hlavní výhodou je zachování původního . Autoservis Roman Mol Zlín opravuje karosérie áut bez poškodenia laku aj zákazníkom zo Slovenska. Roman Mol se specializuje na opravy karoserií vozu bez poškození laku pro klientelu nejen ve Zlíně.

Metodou PDR , bez nutnosti lakování, jsme schopni . Ford Autospol Uherské Hradiště používá inovativní metodu PDR k opravám karoserie. Pokročilá metoda metoda je vysoce efektivní a zároveň šetrná k vašemu . To znamená, že jde o metodu, kdy nedochází k žádnému . Použití metody PDR při opravě poškozené karoserie má hned několik výhod:. PDR jsou nižší oproti klasické metodě opravy lakováním. Ponúkame Vám šetrnú metódu OPRAVY PRELIAČIN KAROSÉRIE BEZ LAKOVANIA.

Metóda opravy preliačin bez poškodenia laku je známa ako PDR.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.