štvrtok 4. októbra 2018

Oprava preliačin trenčín

Zaoberáme sa profesionálnou opravou preliačin na karosériách áut. Poškodenia do rozmeru veľkosti golfovej loptičky opravíme technológiou, ktorá zanechá lak . Mechanické opravy a servis osobných, úžitkových a nákladných vozidiel,. Ponúkame opravy a výmeny všetkých druhov a tvarov autoskiel (čelných, bočných a zadných) . Porovnajte firiem v lokalite Trenčín : AUTOSKLO ALLCAR, Pneuservis Hornáček, AUTOSERVIS - DADÍK MICHAL, Egly Tibor MASTER, AUTOSERVIS,.

Autoservisy Trenčín - inzercia, bazár, inzeráty pre autoservisy. Nákladné taxi služby, servisné služby, oprava karosérií, preliačin , vypuklín a . Oprava a údržba cestných motorových vozidiel. Vykonávam opravu preliačin bez poškodenia laku na karosériach . Predaj a servis motocyklov, opravy všetkých značiek a typov motocyklov, pneuservis,.


Moderní metoda PDR je specifická tím, že se jedná o ruční opravu karosérie bez poškození laku. Cena odťahu v Trenčine a okolí 40€, Každý ďalší KM od 0.

PDR vyrovnanie preliačin -detail čistenie interierov - opravu kože - opravy ALU . Kvalitná oprava poškodených častí automobilového skla vákuovou. Sada na opravu preliačin na aute. Riešením bude - po obschnutí terénu - vyčistiť a vyrovnať preliačiny a. Kaderníctvo ATEM Trenčín , Trencin , Slovakia.


Prehľad autoservisov, opravy všetkých typov automobilov, autorizovaných servisných centier, diagnostika vozidiel,. Cela oprava obytneho auta Moncayo. Prvá ručná autoumyváreň Trenčín , Nitra. Autoklampiarina, oprava hliníkových karosérií a hliníkových dielov, autoservis, motor šport, . Nitschneider: v minulosti žiadali občania Západnej ul.


Predám sadu na opravu zatlačených plechov a preliačin. Prodám POPS A DENT( oprava preliačin ). Region: Trenčiansky kraj. Vyrovnávanie preliačin po krupobití metódou PDR Paintless Dent Repair. Výroba nadstavieb na nákladné a úžitkové vozidlá , opravy nadstavieb, montáž .

Peter Domin - oprava preliačín , Ing. Opravy preliačin a poškodení karosérie. Technológia profesionálov, časová nenáročnosť opravy , zásah do niekoľko . Odstraňovanie nerovností karosérie po krupobití a opravy rôznych preliačin na aute bez nutnosti následného lakovania. Pád tabletu na zem zvykne zapríčiniť nepríjemné preliačiny na rohoch spodného krytu.


Hoci sa na oko jedná o kozmetickú chybu, v prípade . Pops A Dent - pomocník na opravu pokrivenej karosérie vrátane doručenia. Leštenie laku a svetlometov. Lakovacie a karosárske práce, opravy áut po poistných udalostiach, opravy preliačin a jamiek po krupobití na karosérií technikou PDR (bez nutnosti lakovania). Rýchloservis pre nákladné automobily, kompletný pneuservis a oprava. Zaoberám sa opravou preliačin na karosériách technológiou PDR, bez.


Všetky tieto opravy robíme bez lakovania a to metódou PDR ( Paintless Dent Repair), vďaka ktorej zostáva lak bez. Miesto práce: Trenčín , Dubnica nad Váhom MZDA: 3 .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.