utorok 5. decembra 2017

Modesto nabytok

Farba korpusu: Dub san remo sand Farba prednej plochy: Dub san remo . Nakúpte nad 3€ a za dopravu nezaplatíte. Dostupnosť: Na objednávku. Zľava až do na prijaté objednávky.


Popis: Korpus: laminovaná . Decodom a ďalší sortiment od iných výrobcov nábytku , bielej techniky a bytových doplnkov. Zaujímavo a moderne riešená obývacia stena, ktorá je ľahko kombinovateľná vďaka svojmu univerzálnemu a prírodnému farebnému prevedeniu. Trieda energetickej účinnosti. ROSSO – MASIV – DUB DYHA. Používateľ D- nabytok pridal nové fotky (3).


Set je dodávaný v modernej šedej farbe. Modulárny nábytok pre pohodlný pobyt na najvyššej úrovni. Katalóg nábytku vám jednoducho a prehľadne ukáže ako si zariadiť. Celkový vzhľad dopĺňa elegantné prešívanie čela. Nočný stolík z ilustračného obrázku . MODESTO študentská izba.


Tá je vďaka svojmu rustikálnemu štýlu imitujúcemu anglický vidiek vhodná aj do interiéru chát a chalúp. Akciový leták Decodom - Kuchyne a nábytok - strana 1. Stôl môže byť vyrobený v akejkoľvek veľkosti, farbe, s rôznou hrúbkou a farbou dosky. Tradičný slovenský výrobca nábytku. Na predajni: Sconto nábytok.


All rights reserve D- NÁBYTOK je slovenská firma. Nákupom u nás podporujete slovenské výrobky. Komoda modesto , - 1€: komoda modesto z decodomu uplne ako nova.


Skrášlite svoju domácnosť štýlovým prvkom. Označte si typ : Všetky, Dlažby interiérové, Kuchynské obklady . Každý kus môže byť jedinečný , čo sa môže prejavovať vo farebných a povrchových nedokonalostiach a nerovnostiach. Dizajnovo zladené zariadenie interiéru so Sériami 2. Dáte si na neho misku s orieškami aj pohárik s dobrým vínom, aby vás pri lenivom . Filtry do obuvi BATAVAN, ks. Vyberajte nábytok podľa miestností , ktoré chcete zariadiť.


Obývacie izby Obývacia a TV steny, sedacie súpravy a . Nábytok pre domov taký, aký ho chcete mať”.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.