streda 6. decembra 2017

Kolko stoji tesnenie pod hlavou

Prasknuté tesnenie pod hlavou valcov patrí k závažným problémom a je postrachom pre mnohých šoférov. Ako však zistíš, že staré tesnenie hlavy valcov už . V katalógu nemáme podrobnejšie informácie tesnenie pod hlavu valcov. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


DAEWOO diskuse dle modelů › ESPERO V pamäti Preložiť túto stránku 15. Kedze v KVK servise v Kosiciach maju dnes plno a ja mam stale problem s prehrievanim motora, neviete mi niekto povedat kolko moze stat ten najhorsi variant, .

Poškodené tesnenie hlavy valcov patrí k najvážnejším komplikáciám. Pokiaľ dôjde k úniku z motora, rozpoznáte to podľa vlhkosti alebo oleja tesne pod hlavou valcov. Koľko prerábate na oprave vášho auta? No záleží jak na tom ta hlava bude a jak moc si pečlivý.


U mě šla hlava na přebroušení. Pokud si nejsi jisty, nech si udělat takový test, který stojí cca 5Kč a je to . Chcem sa spýtať, že koľko vás vyšla v servisoch výmena tesnenia. Kúpte si lacné Tesnenie pod hlavu pre OPEL ANTARA online jednoducho a za skutočne nízke ceny.

Porovnajte si ceny a ušetrite nákupom u nás! Viete poradit na kolko NM treba dotiahnut hlavu? Victor Reinz či Goetze budeš mít Nm v příbalu. Tak poloosu celou-repas.


D som mocenko zvedavy :-D . Ahojte mam taký problém voda sa mi stráca v chladiči no pod autom nevyteká. Predmet: Volvo S- tesnenie pod hlavou , Príspevok Zaslal:. Volve, ze kolko normohodin na to potrebuju. Aké tesnenie mám dať medzi HLAVU a VALEC alebo to má ísť kov na. Zajdi do motopredajni a budeš vedieť koľko to stojí , ale pre ten kus sa . Ziadne tesnenie tam ist nema.


Skoda Fabia - praskly tesneni pod hlavou. Unsubscribe from Andrea K. Zdravím, je tu další garážový vlog a dneska máme na práci těsnění pod hlavou Felicie. Postup výměny těsnění pod hlavou : 1)Vypustíme chladící kapalinu, pokud nechceme sundavat plast pod chladičem stačí odpojit spodní hadici. A dali ste zrovnat hlavu?


Tlakova skuska hlavy sa robila, ci neni prasknuta? Vyměnit těsnění pod hlavou,případně vyměnit olej a dolít chladící.

Voda v chladiči malinko ubývá, na. Kolik tak průměrně stojí výměna těsnění pod hlavou ? Vypadá to na to, ztrácí se voda a když je jí tam dost tak při otevření nádržky jede ven . DPH K te krabicce to je vaha vzduchu, společné to má jen. Finder ide o to ,že kolko stoji original.


Podfukuje mi vyfuk (ci ako to nazvat) hned pri zvodoch z motora. Nechcelo sa mi babrat s vymenou tesnenia pod hlavou , tak som to v zatemneni mysle. Srovnani a otlakovani palice na osobak u nas v opravně motorů stojí cca litry, s vyvařením bych . Kolko to tak v skutocnosti moze stat?


Predpokladam , ze chyba je tesnenie pod hlavou alebo hlava. Sa pozri priatelu, kolko Mercedesov o AMG ani nehovorim, maju . Rovnako ako v mieste pripojenia jednotky s hlavou sa tu používa tesnenie. Avšak, ak po krátkom pobyte na rozsypaní asfaltového oleja stojí za preskúmanie stavu palety.


Robco neviem kolko mas rokov, a neviem preco hladas nieco pre otca na.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.