štvrtok 12. mája 2016

Ohrievanie jedla parou

Pri parnom varení môžete počítať so špeciálnym riadom aj pri. Ak príde na ohrievanie hotových jedál , polotovarov a mrazených porcií, táto . S touto vstavanou smart elektrickou rúrou s mikrovlnami a pridanou parou Bosch. VSTAVANÁ ELEKTRICKÁ RÚRA S PAROU , vákuové varenie, čierna, l,.


Rúra ponúka automatických programov pre zdravú prípravu vašich jedál. Inovatívny vnútorný priestor z keramického smaltu ponúka nielen antibakteriálny.

Mikrovlnné ohrievanie môže mať za následok. Kombinovanú parnú rúru je možno použiť na ohrievanie alebo rozmrazovanie jedla. Pri opätovnom ohrievaní nedochádza k ďalšiemu preváraniu a pri . Kombináciou prípravy jedla pomocou pary a funkciou teplovzdušného pečenia. Rýchly gril, Voliteľné rýchle zohrievanie , Vlhký horúci vzduch,. Opätovné zohrievanie jedla parou zabraňuje vy- schnutiu povrchu.


Teplo sa distribuuje jemne a rovnomerne, čo umožňuje obnoviť chuť a arómu jedla, ako keby . Funkcia Assist: automatické nastavenie optimálneho druhu ohrevu, teploty. Ohrievanie potravín parou , áno.

Zariadenia na osvetlenie, zohrievanie , výrobu pary , varenie, mrazenie,. Teleso na zohrievanie jedla , Kresadlové zapalovače na zapalovanie plynu, Gril . Automatické zdvíhanie a naklápanie . U tohoto druhu ohłevu je možné płidávání páry (provoz jen s naplnčnou nádržkou na vodu). Na dusenie mäsa a na ohrievanie chúlostivých jedál. Príčinou je rýchlejší prenos tepla parou v porovnaní so suchým vzduchom, takže s parou teplo prenikne do.


Para urýchľuje zohrievanie. V parnom hrnci uvaríte kompletný obed pre štyri osoby rýchlo a pohodlne. Parný hrniec je výborný aj na ohrievanie jedál. Odpad pary - priemer hrdla, mm. Zeleninové jedlá , minút.


Môže tým vzniknúť riziko, že uvoľnené alkoholové pary sa pri kontakte s elektrickým. Tento typ rúry je špeciálne určený na zohrievanie a varenie jedál. Perfektné výsledky prípravy vďaka technológii výroby pary MultiSteam. Príprava vyše 1jedál bez námahy: ryby, mäso, zelenina a ďalšie s istotou úspechu. Rúra na pečenie s pridanou parou , zabudovateľná rúra na pečenie s funkciou pridanej pary pripraví perfektné a šťavnaté jedlo , druhov ohrevu:.


Taká mirkovlnka vám ušetrí veľa času s ohrievaním jedla , ktoré sa nepripáli,. Prinášame pár dobrých rá ako čo najefektívnejšie variť v parnom hrnci. Ale část páry se může srážet.

VÝSTRAHA: Kvapaliny alebo iné pokrmy sa nesmú ohrievať. Praktická dóza s vyberateľnou podložkou s otvormi je ideálna pre ohrievanie jedla v mikrovlnnej rúre. Vo veku má špeciálny výklopný otvor pre únik pary. Dbajte na to, aby plocha, . Jedlá sú úplne obklopené parou.


Dodané príslušenstvo je vhodné na prípravu množstva jedál. Regeneračné zohrievanie jedál. Pokiaľ by ste chceli ohrievať alebo variť jedlo , dodržujte nasledujúce kroky: Krok č. Sensor a bakingSensor: zistia presný moment, kedy je vaše jedlo hotové.


Jednoduché čistenie parou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.