utorok 10. mája 2016

Kompresor 12v 220v

Merco kompresor Mini elektrická pumpa 220V 12V. Digitálny vzduchový kompresor v kompaktnom prevedení, napájanie 12V. Hledáte 12v 220v kompresor ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Souprava koncovek na nafukování matrace, míče, kola nebo nafukovacího .

Mimo baterií jako zdroje energie, můžete připojit na 12V konektor ve vašem . Funkce 2v1: Připojení 12V DC do zásuvky zapalovače v autě , ale i 2V do elektrické sítě. Kompresor HEYNER PREMIUM Compact Power 12V - BAR . Specifikace: Napájení: AC 220V. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kompresor 12v.


Prodám kompresor zn:Black Decker- 12V nebo 220V. Cestovní kompresor AEG KD 7.

Napájet lze kompresor z 12V autozásuvky, což z něj . PŘÍDAVNÉ VZDUCHOVÉ PÉROVÁNÍ Sady jsou vyrobeny z kvalitních materiálů od přímého výrobce z ČR, vlnovce jsou použity od českého výrobce zn. Naleznete u nás kompresory 12V i 230V v různých provedeních a různými funkcemi. Vybrané typy do auta jsou určeny k přifukování pneumatik u osobních automobilů, motocyklů i . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Nabízíme pestrou nabídku. Praktický kompresor kompaktních rozměrů je vhodný pro nafukování pneumatik aut a jízdních kol, sportovního vybavení a mnoha dalších předmětů. Vzduchový kompresor je nedílnou součástí každé dílny, či garáže. Ať už chcete nafouknout pneumatiky,. V nabídce najdete také menší kompresory do auta s 12V napájením.


Takový autokompresor se rychle. Prenosný chladiaci box, napájanie 12V a 220V , vnútorný objem litrov.

Je určen k dofukování pneumatik osobniho automobilu, jízdních kol, nafukovacích . Ušetřete čas pro zábavu! Tento kabel měří na délku. Naplňte nafukovací předměty rychleji, abyste mohli věnovat více času na dobrodružství nebo relaxaci.


Snadno přenosný kompresor s automatickým přednastavením požadovaného tlaku na displeji a . Přenosný a kompaktní design. Po dosaženi nastaveného tlaku se kompresor automaticky vypne. Digitální displey s nastavením optimálního tlaku v pneumatice. Je vybaven indikátorem tlaku. Druh kompresoru : bezolejový Napájení: V Příkon (W): Max.


MINI KOMPRESOR 2PSI NAPÁJENÍ 12V DO AUTA Efektivní kompresor slouží ke snadnému foukání pneumatik: automobily, motocykly, jízdní kola, mopedy, . Mobilní šroubový kompresor Orlík nejvyšší kvality pro profesionální použití v terénu. Minikompresor na 12V vhodný do auta.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.