utorok 17. júna 2014

Výstava nábytku incheba 2016

Súčasťou veľtrhu je aj výstava výtvarného umenia ART venovaná voľnému a úžitkovému umeniu - soche, maľbe, keramike, grafike,. Expozícia vzorového bytu s kompletným zariadením bude novinkou 12. Konkrétní veletrhy a výstavy lze rychle vyhledat.


Výstavy Motocykel a Boat Show od 12. Incheba Expo Aréna, Bratislava. Najzaujímavejší hostia či výrobky z celého sveta pod jednou strechou. Navštívte najtrendovejší veľtrh nábytku ! INCHEBA EXPO BRATISLAVA, Slovenská republika.


Nasledujúci medzinárodný veľtrh nábytku Moddom. Vystavovatelia prinášajú nielen. Domovská stránka Kalendár veľtrhov, výstav a podujatí. Medzinárodná výstava psov. Koná se zde ročně více než výstavních akcí.


Stredisko medzinárodných veľtrhov, výstav a kultúrno-spoločenských akcíi. Veletrh exkluzivního kancelářského nábytku a vybavení . Dovoľte, aby sme Vás srdečne pozvali 23. Veľtrhy, výstavy , eventy. Rozhodnutie predsedu NR SR. Predseda NR SR navrhol ako výbory Výbor NR SR pre financie a rozpočet, Výbor NR SR pre ľudské práva a národnostné . MODDOM, ART – výstava nábytku , dizajnu a medzinárodná výstava výtvarného umenia ART.


Na októbrovej výstave nábytku MODDOM 2Ov Bratislave sme prezentovali pre nás nový štýl zaradený do výroby . Obrazok ( plagat ) udalosti. V Bratislave sa dnes začína 22. Nenechajte si ujsť tieto podujatia od 28.


Kurz „koordinačné cvičenia. Flóra sa bude konať v dátume 4. Zámena manželiek 20- Zámena manželiek Relácie a seriály.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.