štvrtok 19. júna 2014

Vložky do chladiaceho boxu

Chladící vložky uchovávají nápoje, potraviny a léky v chladu. Izotermické vlastnosti boxů a tašek zlepšíte, jestliže do nich vložíte chladící vložky , zvláště pak při . Určeno pro delší dobu uchování potravin a nápojů v chladicím boxu. Skladná a účinná chladicí vložka.


Výkon gelové vložky odpovídá výkonu dvěma klasických.

Vložka do chladiaceho boxu 410g 2x. Rozmery: 1x x c. Chladiace vložky do termotašiek a termoboxov. Tieto chladiace vložky potom vložte do Vášho Gio Style chladiaceho boxu alebo chladiace.


Termotaška je vybavená účinnou termoizolačnou vložkou. Vložky do chladiaceho boxu , 2x500gr. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si .

Fórum k Gio Style Gélová chladiaca vložka 2x400. Prosím vas kolko Gelových vložiek potrebujem do chladiaceho boxu l ? Díky gelové náplni udrží . Vnútro boxu je osvetlené žiarivkou čo veľmo pekne zviditelňuje ponúkané výrobky. Pre každý typ použitia je určená . Campingaz Flexi Freez Pack L gélová chladiaca vložka.


Víko je tvarované tak, aby při nasazení dále zvětšilo vnitřní prostor boxu. Pro 30l objem boxu jeden kus je malo. Antimikrobiálna prísada vstrekovaná do plastu vo vnútri vložky potom chrání.


Ak budete dávať do boxov nápoje alebo potraviny, odporúčame tieto najprv vopred vychladiť. Ako chladiace médiá sú vhodné bežné chladiace vložky alebo. Vynikajúci na zvýšenie chladiaceho účinku termobrašny a termotašky COOLBAG a podobných termotašiek. Je taktiež perfektná na pikniky.


Toto vlákno založil niekto, kto zháňal rady okolo chladiaceho boxu na cestu. Vložku dáte namraziť, doba mrazenia trvá pri teplote -°C až hodiny. Použitie je veľmi jednoduché.

Potom jej umiestnite do chladiacej tašky alebo boxu. Vyhrievané vložky do topánok. Obrázok vložka do chladiaceho boxu 200g (3ks ). Dizajn chladiaceho boxu Icetime Plus 30L neprináša len sviežy a moderný dizajn , ale tiež tvrdší vonkajší. Dokáže uchovať potraviny v chlade hodín bez potreby chladiacej vložky.


Vždy nám prekážala váha a nespratnosť klasických plastových chladiacich boxov. Liptovský Hrádok, oprava chladiaceho boxu , 26. Vlozka do chladiaceho boxu 400g 2ks. Víko uchytené na pántoch skvelo zapadá do chladiaceho boxu rovnako ako aj . Box na desiatu je vyrobený z pevného plastu. Súčasťou boxu sú aj misky a chladiace vložka , ktorá udržuje jedlo v chlade na Vašich cestách.


Priehľadné vymeniteľné vložky k jedálenským lístkom rady WOOD. Sú vyrobené z antireflexnej hmoty s farebnými okrajmi a kovovými ochrannými rožkami. Dodanie policového regálu do chladiaceho boxu. Vyhlasovateľovi bolo predložených 5 . TEGA BABY Desiatový box fialový. Po stranách boxu je izolácia naopak znížená a vďaka tomu sú vonkajšie.


Výzkum ukázal, že najefektívnejší tvar chladiaceho boxu je sférický, čiže guľatý.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.