streda 21. februára 2018

Handmade návody a inšpirácie

Už po tretí krát vás vítam v mojej inšpiračnej galérií. Dnes vám opäť prinášan kreatívnych nápadov. Tieto obrázky zbieram už dlhši čas a . Je tu druhý diel mojej inšpiračnej galérie.


Ak nie tak budú stačiť aj kvety zo záhradky pretože dnes som sa rozhodla pridať návod ako spraviť prekrásny veniec z čerstvých, voňavých kvetov!

Pozrite si kreatívnych nápadov a budete mať kopec inšpirácie , ako paličky využiť. Na tejto stránke vám prinášame kreatívne nápady, návody a inšpirácie ako si skrášliť okolie vlastnými rukami. Navody a inspiracie na handmade svadbu, - €: V anglickom jazyku.


DIY nápady, inšpirácie , návody. Kreatívne tvorenie, handmade tvorba, nápady, návody pre tvorbu, inšpirácie :). No a potom prišiel nával inšpirácie :D.


Ako prvá vec , ktorá ma . Inšpirácie a rady pre tvorivé ženy.

Originálne kreatívne nápady z oblasti handmade , bývania, ekológie, . Priznajme si na rovinu, očariť chlapa vlastnoručne vyrobeným romantickým darčekom nie je ľahká úloha, hlavne keď sa už nejaký ten rôčik . Nemusíte byť odkázaní iba na vianočné ozdoby a sviatočné dekorácie, ktoré ponúkajú obchody. Handmade komunita a internetový blog. Prihlásiť na odber: Príspevky (Atom) . V tomto videu nádete rôzne zaujímavé inšpirácie. Návod na decoupage veľkonočné.


Podrobné návody nájdete na našom FB: Pastierikova handmade dielnička. Pohyblivá inšpirácia – UNIZETO infographic Pohyblivá inšpirácia – The History of Contact Pohyblivá inšpirácia – Shape Layers Pohyblivá . Na internete nájdeš plno návodov ako poskladať hviezdu, anjela, guľu či iné tvary. Máme pre vás ďalší handmade tip a tentokrát bude hlavným materiálom korok. Hračky sú pre deti tým najcennejším pokladom.


Nič nerozžiari ich tvár viac ako bábika či plyšové zvieratko. Tento návod vám poskytne predstavu o tom, ako na to. Tvorivé dielne sú príjemnou formou na spestrenie skautského programu. SEWYOURTV - My handmade space - návody na šitie,.


Podnikanie s handmade , poviete si – nič nové.

Vianočné ozdoby - návody , tipy, triky a rady. Odteraz budem dostávať automaticky . Na svojom konte máš už desiatky handmade výrobkov. Niektoré veci robím podľa návodu , ale tie moje návody v konečnom dôsledku majú stále iný, svojský.


Niekedy aj také v obchode vedia dodať poriadnu inšpiráciu. Každý, kto má domáceho miláčika vie, že sa treba o neho pekne starať. K tomu okrem venčenia, umývania, strihania a iného, patrí samozrejme . Momentálne prevažne šije a šije z krásnych bavlnených látok najmä hračky s dušou a oblečko s dobrou náladou. A ešte všakovaké iné krásne veci.


Darčeky pre muža – handmade inšpirácii. Dione Design je úžasná tvorilka, u ktorej si môžete kúpiť roztomilé návody rôznych zvieratiek. Predávaj a zarábaj cez môjchov sk PRE WEBY ESHOPY HANDMADE. VIDEO návody a recepty na TVORENIE všetkého druhu.


HAND MADE až po ŠŤASTNÝ ŽIVOT. A nekonečná inšpirácia v prírode, ktorá je všade okolo nás. Zahrajte sa so svojou fantáziou a vytvorte si vlastnú handmade vychytávku. Nemáte plány na najbližšiu.


Jarné inšpirácie k nákupu. Patríciu som spoznala na jednom slovenskom handmade portáli, kde má svoj obchodík s bytovými textíliami. Slovenský eshop s ručne vyrábanými vecičkami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.