štvrtok 19. januára 2017

Ametyst prívesok

Bráni nositeľa pred psychickými útokmi, pretože ich energiu . Zlatý prívesok z ametystu. Ametyst je považovaný za kameň mieru a sily. Obrázok je Ilustračný Nosenie ametystu na tele ako šperku podporuje našu intuíciu a dáva nám netradičné nápady.


Kontroluje nečakané výbuchy nálad a. Rozmery prívesku - cca 15x15xmm.

Prívesky z polodrahokamov. Možnosť dokúpenia koženej šnúrky, viď nižšie . Môže byť tmavofialový, orgovánovofialový, alebo svetlofialový, . Tomuto kameňu sa už tradične pripisuje . Prezrite si ponuku šperkov z ametystu a dočítajte sa o jeho liečivých účinkoch a taktiež zistite ku ktorému. Oddávna sa používal ako amulet.


Chcete obohatiť vašu retiazku o niečo výnimočné? Stavte na prívesok z polodrahokamov.

Strom života - symbol začiatku, nebeského raja, nesmrteľnosti a stáleho znovuzrodenia. Má podporovať hojnosť, dostatok. Má zvyšovať potenciu, liečiť . Letná nočná obloha so zábleskami čiernej a hviezdami, ktoré čo chvíľu. Maloobcho veľkoobchod a výroba suvenírov z polodrahokamov.


Pomôže pri nepokojnom spánku. Podporuje vedomé vnímanie a spracovanie . EDENshop sa zaoberá predajom tovarov, ktoré Vám zabezpečia relax a oddych po náročnom dni. Máme v ponuke tovar od esenciálnych olejov, cez vonné . Doporučoval ho Aristoteles ako zaručene účinný prostriedok na stav opitosti. Ako amulet bol nosený na . Opracovaný ametyst do tvaru. Všetky produkty - kozmetika, bižutéria . Technický popis: Oxid-SiO(fialové zafarbenie) Fialový kryštál kremeňa.


Farbu mu dodávajú železo, mangán a titán. Jeho meno je gréckeho pôvodu . Dámsky zlatý prívesok je zo žltého karátového zlata s celkovým rozmerom 9cm. Na záver leta sme pre vás pripravili akciu so zľavou na všetko!

Akcia platí hodín, pre objednávky odoslané len 31. Guľa do kúpeľa, Sprchový filter, Sprchová hlavica. Keďže je spojený s korunnou čakrou, pomáha očistiť myseľ a odstraňovať negatívne myšlienky. Expedujeme do: hodín. Vytlačiť stránku produktu.


Už na prvý pohľad odráža svojou krásou žiarivú fialovú farbu, ktorá je znakom. Priehladné krystály s hrotmi vyskytuje sa v geodach alebo zrastencoch. Veľkosť: cca 5cm Pozn.


S esteticky okovaný pozláteným alebo postriebreným kovom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.